Tradicionális görögsaláta

1 890 Ft

Ahogy és amivel a görögök készítik!
Az uborkát meghámozzuk, a lilahagymát és a zöldpaprikát egészen vékonyra cikkelyezzük, szeleteljük. Eredeti görög olivabogyóval, eredeti görög krémszerű feta sajttal és eredeti görög olivaolajjal kínáljuk. Minden alapanyagból gazdagon!

A házhozszállítás napján készül!
Ajánlott fogyasztás: aznap vagy hűtőben tárolva másnap.
Az öntetet közvetlenül a fogyasztást megelőzően öntsd rá és keverd össze a salátával! Ízlés szerint ízesítsd tovább!

 

Tápérték (egy adag)
Zsír 33g, szénhidrát 16g, fehérje 17g, rost 7g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Paradicsom
  • Kígyóuborka
  • Zöldpaprika
  • Olivabogyó
  • Lilahagyma
  • Feta sajt
  • Öntet: Olivaolaj, oregano, citromlé

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  Ennyi paradicsomot, kígyóuborkát, lilahagymát, olivabogyót, zöldpaprikát és feta sajtot tartalmaz az elkészített salátástálad.

2 )  A tányéron látható összetevőket rétegelve helyezzük bele a salátástálba.

3 )  A frissen készített salátát az újrahasznosított és újrahasznosítható fedővel zárjuk le.

4 )  A salátához való öntet alapanyagait (olivaolaj, oregánó, citromlé) külön-külön csomagolva állítjuk össze. Az ízesítésben így továbbra is "szabadkezed" van, ráadásul az összetevők is megfelelően össze tudod keverni.

5 )