Nektarinos saláta kecskesajttal

1 950 Ft

Ha szereted az ellentétek egyensúlyát, egészen biztos, hogy a salátádra találtál! Lilahagyma és nektarin? Vagy méz és mustár? Ráadásul mindezek egyszerre? Hihetetlenül izgalmas ízkavalkádra számíthatsz, az édes íz keveredik a savanykással, az édeskés fűszeres a gyümölcsös zamatossal és nem utolsó sorban a sóssal. Öntsd nyakon a mézes-citromos öntettel, és teljes lesz a varázslat!

Tápérték (egy adag)
Zsír 48,4g, szénhidrát 52,6g, fehérje 17,4g, rost 8,8g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Madársaláta vagy salátakeverék
  • Koktélparadicsom
  • Lilahagyma
  • Nektarin
  • Kecskesajt
  • Öntet: mustár, méz, citromlé, olivaolaj

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A tálon látható alapanyagból és mennyiségben készítjük el számodra a nektarinos, kecskesajtos salátát.

2 )  A tálon látható mennyiséget helyezzük bele a salátástálba. Alulra tesszük a salátát, a tetejére pedig szétterítve a többi hozzávalót.

3 )  Külön tálkában kapod meg az előkészített öntetet.

4 )