Édesburgonyás chowder csirkével

2 860 Ft

Az édesburgonya és a paradicsomos ízesítés határozott karaktert ad ennek a tápláló, egészséges, forró levesnek. Kanalazd, ízleld, engedd, hogy átjárjon a meleg, a megnyugtató elégedettség és a belső nyugalom. A pillanat megkoronázásakéntadd át magad az asztal feletti beszélgetéseteknek.

Tápérték (egy adag)
Zsír 5,3g, szénhidrát 43g, fehérje 33g, rost 14,3g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Vöröshagyma
  • Fokhagyma
  • Csirkemellfilé
  • Édesburgonya
  • Csicseriborsó
  • Koriander
  • Újhagyma

Legyen otthon:

  • Olaj
  • Édes pirospaprika
  • Pirosarany

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  A finomra vágott vöröshagymát dinszteld meg kevés olajon. Az üveges vöröshagymához keverd hozzá a zúzott fokhagymát.

2 )  Keverd a hagymákhoz a felkockázott csirkemellfilét, kifehéredésig forrósítsd.

3 )  Add hozzá az édesburgonyát, keverd össze az alapanyagokat. Sóval, borssal ízesítsd.

4 )  Forgasd össze a csirkés édesburgonyát a csicseriborsóval. Öntsd fel személyenként 2-3 dl vízzel, és forrald a levest mindaddig, míg az édesburgonya megpuhul.

5 )  A levest - ízlés szerinti mennyiségben - fűszerezd édes pirospaprikával és pirosarannyal. Ha szükséges, tovább sózd, borsozd. Szórd meg korianderrel, valamint a felaprózott újhagymával.