Alma-körtelé 3L

2 190 Ft

A közismert, karakteres körte egy igazán fenséges gyümölcsöt rejt. A mártások, desszertek, saláták, sőt tradicionális pálinkánk alapanyaga, valójában maga a gyümölcsök álruhába bújtatott zamatos királynője. Illata bódítóan friss, lédús húsa az almánál is édesebb, kimagasló rosttartalma pedig számos jótékony hatással bír. Kellemes, nyárt idéző aromájával nem véletlen, hogy XIV. Lajos, a Napkirály udvarában ínyenc csemegének számított.

A Simon Gyümölcs több, mint hét hektáron termeszti a különböző körtefajtákat, melyek kora augusztustól november közepéig érnek. Az illatos körtéket valamivel tovább hagyják a fán, így lesz minden szem kimondottan lédús, a bennük rejlő cukrok és savak aránya pedig tökéletes. A körteléhez ezeket a kézzel szedett terméseket használják fel, a különböző fajtákat pedig meghatározott mennyiségben adják hozzá. 

Magas flavonoid-, és rosttartalmának köszönhetően a jellegzetes formájú körte segít a szívproblémák illetve a kettes típusú cukorbetegség megelőzésében, de az emésztőrendszernek is hatásos salaktalanító. A rostokkal telt, kásás lé emellett hosszan tartó teltségérzetet nyújt, és a szervezeten belüli gyulladásokkal is szembeszáll. 

Arány: 50% körte – 50% alma

Szavatossági idő: felbontás nélkül 9 hónap, felbontást követően 14 nap hűtőben.
A gyümölcslevek minőségét zárt szelepes zacskó őrzi. A beépített, elsőosztályú csap révén egyszerűen és tisztán tölthetsz egy friss pohárral. 

A termék semmilyen adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz.

 

Kérem!mentés…Rendben

Elkészítés képekben