Somlai Borkereskedés

"Családunk immár több évtizede foglalkozik borokkal Budakeszin. Borháló borüzletünkben szeretettel és szkaértelemmel várjuk a kedves érdeklődőket.

Mennyivel jobb együtt elfogyasztani egy palack bort, mint egyedül, és mennyivel jobb akkor, ha a poharadba az alkalomhoz, hangulathoz, ízlésedhez illő bor kerül. A bor számunkra hivatás, hobby és kihívás egyben. Hivatás, mert folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Borháló kínálatában minden lelkes borfogyasztó megtalálja a stílusához passzoló minőségi tételeket. Hobby, mert neves magyar borászokkal közösen olyan tételeket álmodhatunk meg neked, melyek kizárólag nálunk kaphatóak és mind egytől egyig különlegesek a számunkra, és reméljük, hogy számodra is azok lesznek a kóstolás után. Kihívás, mert minden nap azon munkálkodunk üzleteinkben, hogy ne csupán egy palack bort értékesítsünk neked, hanem átadjuk szaktudásunkat és a borok iránti szeretetünket. Büszkék vagyunk arra, hogy Budakeszi üzletünk 2013-as indulása óta együtt borozunk veltek, együtt borozunk a borászokkal, mert együtt jobb, mint egyedül!"

Üzletünkben mindenki megtalálhatja szeretett borát vagy új kedvencet választhat magának. Nem kell többet nyakunkba venni az országot, hogy jó társaságban fedezhessük fel borvidékeink kincseit. Polcainkon ott sorakoznak az ország valamennyi tájegységének kedvencei. Kínálatunkban találkozhattok az ismert borászatokkal és kisebb pincészetek boraival, sőt erdélyi borokat is válogattunk nektek.

Jó szívvel ajánlunk remek borokat családi eseményekhez, munkahelyi üsszejövetelekre, beszélgetésekhez, esküvőre vagy fűnyíráshoz. Vigyél születésnapi ajándékba egy 0,75 vagy 1,5 literes palackot a baráti találkozóra, válassz akár bag in boxot egy
munkahelyi csapatépítéshez.

Nálunk más a (m)érték!"
Somlai-család