Sajtos, hagymás sertéskaraj lencsesalátával

1 690 Ft

Húsevőknek bármikor! Könnyű, a tejföltől egy kicsit "megbolondult", a paradicsommal és a rásült reszelt sajttal kiegyensúlyozott hússzeleteket tudsz enni salátával. Rengeteg ízt kóstolhatsz egy-egy falattal, ám nemcsak az ízlelőbimbóidra figyelsz, hanem az egészségedre és a fittségedre is!

Ha másik salátával szeretnéd, a megrendelés "Megjegyzés" rovatában írd meg, melyik salátát kéred a Sportosan szekcióból!

Tápérték (egy adag)
Zsír 20,2g, szénhidrát 19,8g, fehérje 50,9g, rost 4,8g

Megfőzöm!mentés…Rendben

Hozzávalók:

  • Sertéskaraj
  • Vöröshagyma
  • Reszelt sajt
  • Feta sajt
  • Mix-saláta
  • Gomba
  • Retek
  • Lencse
  • Borsó
  • Citromlé
  • Balzsamecet

Legyen otthon:

  • Bors

További ajánlatunk: Engelan-termékek

Elkészítés képekben

1 )  Az előkészített hússzeleteket dobozban, a tejfölt tégelyben, a salátát pedig újra-papírban kapod kézhez, mellette a felkarikázandó paradicsommal.

2 )  A sütőt melegítsd elő 180 C fokra.
A már enyhén megborsozott hússzeleteket egy kis olajjal megöntözött tűzálló tálba fektesd le egymás mellé. Kend meg őket a tejföllel. Ha fűszeresebben szereted, hintsd meg sóval, további borssal.
A vékony paradicsom karikákat fektesd rá a tejfölös hús tetejére. Szórd meg valamennyit reszelt sajttal.

3 )  A tűzálló tálat fedd le a fedőjével vagy borítsd be alufóliával. Tedd be a sütőbe körülbelül 15 percre (hogy a hús megpuhuljon). Vedd le a fedőt, és addig hagyd bent a sütőben, míg a sajt megpirul.

4 )  Salátával együtt tálald!